keskiviikko 2. marraskuuta 2016

PÄÄKIRJOITUS

Syksy on viimein koittanut ja on aika julkaistu syyslukukauden ensimmäinen Itäkynä. On jo marraskuu ja sen kyllä huomaa: viimeisetkin värikkäät lähdet ovat tippuneet päiviä sulostuttamasta. Ensilumikin ehti jo käväistä maassa. Kesän voi hatarasti muistaa, kun talsii aamuhämärissä yliopistolle katse luotuna ruskeaan maata peittävään lehtikerrokseen. Kun koulupäivä päättyy, on jälleen pimeää. Mikäpä piristäisi elämää kaamoksen ja puurtamisentäyteisten päivien lomassa paremmin kuin painotuore ainejärjestölehtemme!

Yksi syksyn merkki on lukuisat uudet kasvot yliopiston käytävillä. Fuksit ovat taas keskuudessamme! Monissa tapahtumissa, joita meillä on syksyn aikana ollut, onkin päässyt tapaamaan runsain mitoin uusia ihmisiä. Fuksimme ovat nimittäin olleet – voisi kai sanoa jopa poikkeuksellinen – aktiivisia osallistumaan ainejärjestön juttuihin. Aktiivisuus näkyy myös siinä, että Itäkynä on saanut useamman kirjoittajan lisää!

Tässä syksyisessä Itäkynässä hemmottelemme fukseja tarjoamalla tietoa lukuisista tärkeistä opiskeluun liittyvistä asioista: useissa eri maissa reissannut Laura on kirjoittanut mainion tietopaketin siitä, millaista on matkata täkynä ulkomailla. Kaikkitietävä Minnamme perehdyttää tällä kertaa tiedonjanoiset lukijat siihen, miltä humanistin kuuluu näyttää sekä siihen, millä keinoilla lähestyvästä Osmasta on mahdollista selvitä hengissä. Hallituksemme uudistuu melkoisesti ensi kaudelle, joten mikäli ainejärjestöhommat kiinnostavat, kannattaa ehdottomasti syventyä vapautumassa olevia hallituspaikkoja käsittelevään juttuun. Muun muassa Itäkynä-vastaavan paikka on auki.

Nautinnollisia lukuhetkiä!

Noora

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti